Pesti Zsibongó

2024. április 19. péntek
Szövegméret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap arrow ERŐ-tér arrow Levél Stockholmból: Kis mellű lányok előnyben
Levél Stockholmból: Kis mellű lányok előnyben
Szervusztok kedves lányok, mindannyian, akik szenvedtek és megalázottnak érzitek magatokat a kis melletek miatt.
Kirakati depresszió
Árnyéklány

Magam is jól ismerem a kétségbeesett próbálkozásokat és a lehangoló délutánokat, amikor az ember a pokolba kívánja a melleit. Járod a boltokat, és sehol sem találsz egy jó felsőrészt, mindig csak a szabásvonalat kell figyelned, és hálásnak kell lenned, ha egyáltalán kapsz valamit, miközben a normál méretű nőszemélyeknek legfeljebb a bőség zavarával kell megbirkózniuk a ruhaipar változatos gazdagságában válogatva. Jól tudom, mit jelent „boldognak lenni”, ha találsz egy kis betétes bikinifelsőt (természetesen valami ronda mintával, csak legalább passzoljon), amiből aztán fürdés után még órákig csöpög a víz és pokollá teszi az egész strandolást, miközben mások vígan napoznak körülötted. És nem utolsó sorban ismerem a kínos érzést, amikor az ember először bújik ágyba az új barátjával, vagy mikor később együtt nézzük vele a dús keblű szexbombákat a moziban.

Na szóval, közétek tartozom. Vagy inkább tartoztam! Mert miután a tavalyi évet Stockholmban töltöttem, teljesen megváltozott a világlátásom ezen a téren. Ott hirtelen ugyanolyan nők vettek körül, mint amilyen én vagyok. És a legtöbbjük még melltartót sem hordott, sőt nyíltan és büszkén voltak laposak. Az androgünitás itt kimondott szépségideál. Még az átlagos mellméret is ritkább, mint a kicsi vagy a teljesen lapos mell. Aki járt Stockholmban, az tanúsíthatja ezt.

És a legszebb az egészben, hogy a svéd nők ezzel a minimális felsőtesttel egyúttal szép, finom arcú, csodálatos, tündérszerű lények. Ez a felfedezés teljesen átformálta a női szépségideálról alkotott fogalmaimat. Azóta túlzás nélkül gyönyörűnek érzem magam, és nem hogy rejtegetném a melleimet, hanem szívesen mutatom meg őket a világnak.

Nektek is azt kívánom, hogy hasonlóan érezzétek magatokat. Nekem ehhez huszonnégy év kellett. Azt mondom: ne törődjetek a médiavilággal. A kis mell szép, kecses és nagyon-nagyon sok férfi szerint rettentően erotikus is.

Remélem, hogy néhányotokat meg tudtam vigasztalni, és talán egy kicsit megkérdőjeleztem azt a nézetet, hogy csak a nagy mell lehet szép. A legbánatosabbaknak pedig egy stockholmi utazást tudnék ajánlani. Ez egyéb szempontból is megéri.

 

Szívélyes üdvözlettel:
Bibi
Kapcsolódó cikk
Olvasta: 24063
Hozzászólások (11)Add Comment
..., Leszavazott hozzászólás [Mutasd meg]
Vágyam...végre itt van !
Írta: Lacee, 2009.04.11. 00:22
No akkor nekem ez lenne a kánaán.../Stockholm/ ! Én specc imádom a kis mellű , sexy bomba fini - minise csajszikat !!!!!!!!! Minap majdnem karamboloztam egy ilyen gyönyörűség miatt , annyira rátapadt a tekintetem a vágykeltő naggyon izgató pólójára , hogy a forg.ról meg feledtkeztem.......de megérte , mert nem volt rajta melltartó , és azóta is sokat gondolok RÁ !
Bárki mondja is , mondjon bármit , Bibi , te is abba a ''hárembe" tartozol akik vágyaim netovábbját képzik , és álmaimban csak is olyan sexy fíííínom kismellű csajok lehetnek amilyen remélem TE is vagy !
No én + így érzek ............!!!!!

Pux . Lacee
angyalka
Írta: chabé, 2010.08.07. 13:53
Láttam már sok fajta nőt, de nekem még mindig a kismellüek tetszenek, hiszen azok örökké fiatalok maradnak. Persze kezdetben huszonévessen zavaró és csak azt a pár évet kell kibirni mig a felnőt korosztályba nem lép, aztán nem lesz nyugta öreg koráig a pasiktól:)) Az tévhit hogy a legtöbb pasi a nagy mellüeket szereti, legfeljebb egy futó kalandra:) A párom 40 éves és olyan mintha most lépet ki a tinikorből.
Hol marad akkor a műmell biznisz
Írta: timur, 2011.06.14. 18:48
A plasztikai sebészek a maguk 250 cm3 szilikon ajánlatukkal nem nagyon örülhetnek ennek a cikknek ugye?
Van másik
Írta: Dahlia, 2011.06.15. 15:56
Már nemcsak szilikont ajánlanak, hanem valamilyen cukorszármazékkal való feltöltést is. Ez az új biznisz. Előnye hogy nincs látható heg. Egy ilyen műtét kb.750 ezer, ha nem túl nagyot akarsz. Mert a nagyhoz több feltöltés szükséges.
én is
Írta: kislány, 2011.07.01. 01:09
Sziasztok cikk olvasók! Én is a kis melleim miatt vagyok önbizalom-hiányos. A 70A melltartó is nagy rám, az meg hogy melltartó nélkül emberek közé menjek egyszerűen elképzelhetetlen. A volt barátom pedig még fokozta is önbizalom-hiányomat azzal, hogy állandóan beszólt a kis melleim miatt, folyton a nagy mellűeket nézegette a neten és megfordult a hatalmas dudák láttán, én meg sírva fordultam el ahogy láttam a reakcióját. Azóta szakítottunk, de bennem mély nyomot hagyott ez az élmény. Kár, hogy még nem találkoztam egy pasival sem, aki szépnek találta volna a kismellűeket.
Az ész a fontos nem a mell...
Írta: timur, 2011.07.02. 00:31
Meg kell nyugtassalak kislány: a férfiak többsége macsóságból bámulja a gumimelleket, de valójában retteg a nagy mellektől. Sok közülük deklarálja, hogy ők a nőkön először is a formás feneket nézi meg. Én nem rettenek meg a nagy mellektől, de a mai gumimell és wonder-bra, push-up világban teljesen devalválják ezt az élményt is. Minden műanyag és hazug, így nemsokára sikongatva fogják szilikon pufferüket eldobálni a trendy-ludak. Miután már a mellrajongóknak sem lesz a sok hamis mell miatt a mell mint olyan priorizált. De tudd meg, a legfontosabb egy nőben: a szép arca, a megigéző szeme, sőt, a keze, de nem a mosogatásgátló műköröm, hanem inkább a dolgosságra utaló erezettség miatt. Szóval bízz önmagadban: se ne áhítsd amivel a sors nem áldott meg, se ne akarj pótszert vásárolni. Mindenkinek a belső szépsége az ami ha van kiül az arcára és ha élnek még emberszerű férfiak is a földön akkor pont erre vágynak. Amúgy pedig ne erőltesd a 70A melltartót, nem kell semmi, hidd el. Sőt fiusítsd magad, rövidebb haj, farmer, stb, de úgy hogy egyértelműen sugározzon belőled mégis az örök női szépség...
Szerintem láb
Írta: Veronika, 2014.01.21. 22:31
Sziasztok kis mellű tárasaim ! Tévhit hogy egy nő a ciciktől nő, szerintem egy szép pár láb a döntő! Ha távolról lát egy pasi vagy egy nő egy tök mind egy hogy milyen nemű embert mit lát? hogy min áll! Akár hogy is, valahogy megnézzük mindannyian azokat a lábakat amivel jön megy az illető. Ha egy nőnek szép lábai vannak szépen kecsesen pakolja a virgácsait már információk, elképzelések születnek a fejbe hogy "mégis milyen az a nő" Lányok figyeljünk a szép járásra :) És a kisugárzásról is pár szót ha tudod, tisztába vagy vele ,hogy nem vagy egy telt keblű nő az még nem jelenti azt hogy csúnya is vagy , én egy elég gizda lány vagyok kicsi mellekkel, de van nekem másom is pl. egy szép izmos has (persze ne essünk túlzásba a nő az legyen nő) egy formás fenék , szép lábak és még sorolhatnám. Azt kell nézni ami van, nem azt ami nincs! Szeressük magunkat és tiszteljük magunkat , mert azt érzi más is . Ha egy nő legbelül szépnek érzi magát akkor az is :)
...
Írta: marcsy90, 2014.05.05. 12:05
24éves 164cm 52kg vagyok, és semmi mellem, irtózok strandra járni, nem tudok öltözködni úgy ahogy minden normális nő! Felháborít hogy a 14éveseknek is nagyobb mellük van mint nekem.
Az én barátom is azzal gyötört hogy kicsi mellem van,és mindig a nagy szilikon mellű exét emlegette..Csak a nagy mellű nők után csorgatta a nyálát..teljesen tönkre tett lelkileg,azóta sincs semmi önbizalmam és sírva tudnék fakadni ha meglátom a közösségi oldalakon a csajok kiposztolt képeit amin a legnagyobb hangsúlyt a domború dekoltázs kapja. Sose tudom elfogadni magam és minden álmom, hogy megműttessem a cicijeim.
...
Írta: hmm, 2015.12.11. 19:08
Nem értem, hogy lehet, hogy a saját barátunktól, akit közel engedtünk magunkhoz, attól kapjuk szemtől pofába, hogy még számára sem vagyunk tökéletesek? Én nem vagyok az a fajta lány, aki leáll akárkivel, a barátom is több évig udvarolt, mire beleszerettem és összejöttünk. Mégis, annyi küzdelem után képes volt az első adandó alkalommal, amikor meglátott fedetlen keblekkel közölni, hogy hozzájárulna pénzben, ha megnagyobbítatnám. Sokszor megalázó helyzetbe hozott olyasmivel, amit a többiek is említettek, például többször a társaságunk szeme láttára vicceskedve félrelökött, mert kitakartam a kilátást egy nagyobb mellű lányra és hasonlók. Engem is iszonyatosan megviseltek ezek a dolgok, pedig már több éve történtek. Hiába változott meg azóta a barátom, hiába figyel már oda rám, és érezteti, hogy tetszik neki a kis mellem is, mégis az előzmények miatt úgy érzem, hogy sosem leszek elég jó számára. Ez t nem értik meg az emberek, hogy az ilyen negatív beszólásokat, élményeket nem lehet kitörölni, semmissé tenni, ezek örökké végigkísérik az életünket. Csak azt remélem, hogy megélem azt a kort, amikor majd az ember erényeit emelik ki a hibák helyett. Amikor az épül be az emberek tudatába, hogy a szépet keressék a másikban és önmagukban. Azoknak nem szabad hinni, akik a külsőd miatt bántanak.. valószínű a saját (nem biztos, hogy külső) tökéletlenségük miatt keresik másban is a hibát.
Kis mell : Tragédia? Egyáltalán nem!
Írta: Inszi, 2017.12.25. 19:34
Sziasztok, Kedves Sorstársaim!
Már két hónappal ezelőtt égetett ez az ügy, hogy kicsik a melleim. Hmm, a leghasznosabb, amit tanácsolhatok Nektek, hogy minden a kisugárzástól függ, mert akinek kellemes energiák töltik be az auráját, aköré gyűlnek emberek ( fiúk és lányok egyaránt ) tömegei. Semmi nem fontosabb mint a kincses láda belseje. Vagy inkább ÉRTÉKESEBB! Tehát ne aggódjatok, nézzétek tényleg mindig a szépséget magatokban. Egyébként is ahogyan mondani szokás, a szépség relatív. Tök mindegy ki mit mond, hisz mindenkinek más az ízlése. :) Egy értelmes pasi mindig a személyiséget nézi, csak aztán a testet, meg minden egyéb adottságod. Tehát akinek ti kellenétek, annak pont úgy lesztek jók, ahogyan vagytok, és szarik magasról a nagyobb dinnyéjű csajokra.

Szólj hozzá Te is!
kisebb | nagyobb szövegmező

busy
 
< Előző cikk   Következő cikk >
Ajánló

Írtánc-paródia: az X-faktor

Írtánc-paródia a 2009-es brit X-Factor tehetségkutatón

Cikkajánló

 

REPUBLIC: Pozitív élmények sorozatban

Koncert-benyomások egy 15 perces filmetűddel...

 

A bor csodája

Zelnik József A NAGY SZERTARTÁS című megkerülhetetlen kötete, mely egy mély titkot is feltár...

 

Kepes András iskolái

Egy vérbeli újságíró szellemes önvallomása. Lehet tanulni tőle...

 

Libasültek

Márton-napra és azután...

 

Sütőtökszezon

A sütőtök a legolcsóbb téli vitaminforrásunk, de ha mindig sült tök formájában fogyasztjuk, hamar rá lehet unni...

 

Tök jó!

Sima vagy rücskös, kolbász vagy bunkó, repülő csészealj? Mindegyik tök, és mégis tök más...

 

Itt a világvége...

A világvége illemtana. Kell ez nekünk? A Meszlényi könyv kritikája...

 

Kelta zene, ír sztepp

Mi ez a tánc, fiatalok? Az 1994-es Eurovíziós fesztivál legnagyobb szenzációja...

 

Kisfarsangolunk

A hagyományos ünneprend szerint három farsangos időszakunk van: a kicsi, a nagy meg a zöld...

 

Ne köpd ki a szőlőmagot

A szőlőszem csodáit nagyrészt még ma is titok fedi...

Legfrissebb hozzászólások >>

Télvégi saláták
Imádom az almás feketeretek-salátát. Hetente megcsinálom, és a férjemmel együtt élvezzük, ...
Aranykönyves Júlia
Most tudtam meg, hogy Júlia meghalt 76 évesen. Nagyon szerettem a könyveit és az elképzeléseit...
A nagypénteki hal
Szerintem is butaság ez a nagypénteki ünnep. Akiknek ez fontos, azok megünneplik. Akiknek meg ne...
Illemhely-TUDOMÁNY
Ma már nemcsak Santa Monicában, hanem a tőlünk nyugatra lévő városok egy részében is elindu...
Az Állami lakótelep
Jó estét mindenkinek, remélem még működik ez az oldal, és olvassák is. Önökhöz képest e...
Búcsú Laci bácsitól
Most olvastam a réges-régen leírt sorokat Pesti László temetéséről. Annyira szép volt és m...
Szolnokon is "Kész a leltár"
Makón éltem át és örömmel a másfél órát vele a Hagymaházban.
Az Állami lakótelep
Még annyit szeretnék mondani, hogy néhai "LACI" bácsit természetesen jól ismertem, hiszen éde...
Támogatom a Pezsit >>
PayPal számlán keresztül
PayPal - a biztonságos és egyszerű módja az online fizetésnek!
Amennyiben cikkeink, vagy akár csak egyetlen anyagunk is tetszett, az hasznosnak bizonyult, örömöd lelted benne, vagy egyszerűen csak értékazonosságot érzel lapunk szellemiségével, és valamilyen szimbolikus, de anyagai értelemben vett módon szeretnéd támogatni a kiadvány megmaradását, az ilyen fajta közlésformák kiteljesedését, akkor megteheted ezt egyszerűen és biztonságosan, a PayPal globális internetes banknál létesített "Pesti Zsibongó támogatói számla" javára, a PayPal biztonságos fizetőkapuja segítségével, tranzakciós költségektől mentesen.
Bankkártyával is!
Ha nem rendelkezel PayPal számlával és nem is szeretnél nyitni, de támogatnád a Pezsit, akkor ugyancsak a PayPal biztonságos felületén >> PPal számla nélkül is utalhatsz bankkártyával.

Mozilla Firefox

Ajánlott böngészőnk
Kattints a képre!

Ajánlott böngészőnk - kattints a képre és töltsd le...

A leggyorsabb és
legbiztonságosabb böngésző.
Magyarul beszél és ingyenes.
Ráadásul mindent látni fogsz...

Töltsd le és installáld
pillanatok alatt!